ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υποστηρίζουμε την τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα

Κόμβος επαγγελματικής, και τεχνικής εκπαίδευσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη

Στόχος μας είναι να αναβιώσει ο ιστορικός «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» στην καρδιά της Αθήνας και να γίνει κιβωτός φιλοξενίας προγραμμάτων επαγγελματικής και τεχνικής εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ποιοι είμαστε

Ο Εκπαιδευτικός Σύνδεσμος Αθηνών “ο Ήφαιστος” είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1935 με σκοπό την παροχή τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Ο “Ήφαιστος” διαθέτει ιδιόκτητο σχολικό συγκρότημα 4.500 τ.μ. στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στα Πατήσια, στο οποίο φιλοδοξεί να ιδρύσει ένα κέντρο καινοτομίας, εκπαίδευσης και υποστήριξης της καινοτόμου νεανικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Στο χώρο αυτό θα προσφέρονται όλες οι απαραίτητες υποδομές και υπηρεσίες, που χρειάζεται μία νέα επιχείρηση στα πρώτα βήματά της, όπως εκπαίδευση, χώροι πολυμέσων, συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, οι οποίες θα αξιοποιούνται από τις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ακόμη δικές τους εγκαταστάσεις.


Από το 1935, προσφέρουμε στην κοινωνία

200τμ άμεσα εκμεταλεύσιμα

Aναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ

Μέσα από 87 έτη δράσεων και παρουσίας

Ο Ήφαιστος διαθέτει σχολικό συγκρότημα 4.50 τ.μ. στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στα Πατήσια, στο οποίο φιλοδοξεί να ιδρύσει ένα κέντρο καινοτομίας, εκπαίδευσης και υποστήριξης της καινοτόμου νεανικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.